Aktuelno Zeni-lijek polica zdravlja Pitajte Vašeg farmaceuta za besplatan savjetZeni-lijek Galenski proizvodi Naručite proizvode iz našeg Galenskog Laboratorija
 • 1
 • 2 Zašto brendovi iz svojih naziva uklanjaju slova A, B i O?

  Kampanju pod nazivom #MissingType drugu godinu za redom lansirala je organizacija NHS Blood and Transplant. Kampanja je počela prošle godine, i od tada poziva brendove i pojedince da uklone slova A, B i O iz svojih naziva, a sve sa ciiljem ukazivanja na nedostatak ljudi koji se prijavljuju da dobrovoljno daju krv. U ovaj projekat uključile su se kompanije iz preko dvadeset zemalja širom sveta kao što su Microsoft, Nandos, Amsterdam...

  Budite sigurni u ono što kupujete...

  Posjetite naše apoteke!
 • 3 Zeni-lijek Galenski proizvodi

  • Čajevi
  • Kapi (Tinkture) i sprejevi
  • Kozmetika za njegu lica i tijela
  • Kozmetika sa posebnom namjenom
  • Sirupi


  Budite sigurni u ono što kupujete...

  Posjetite naše apoteke!
 • 4


  Budite sigurni u ono što kupujete...

  Posjetite naše apoteke!
Zeni-lijek nagrada za vjernost!

        Dugogodišnje povjerenje naših zadovoljnih kupaca u srcu je onoga što radimo, zbog toga smo osmislili bogat program nagrađivanja za naše stalne kupce. Kupovinom u Zeni-lijekovim Apotekama sakupljate bonitete na svojoj članskoj kartici i na kraju obračunskog perioda ostvarujete vrijedne pogodnosti. Na jednostavan i brz način uključite cijelu svoju porodicu u sakupljanje boniteta i nagradite sebe vrijednim poklonom. Sa Zeni-lijek članskom karticom ste uvijek na dobitku!

              

PRAVILA BONITETNOG SISTEMA

 

       Bonitetni sistem se temelji na sakupljanju i iskorištenju sakupljenih bodova na Vašoj članskoj kartici koju izdaje ZU Zeni-lijek apoteke.  Bodove je moguće sakupljati u svim Zeni-lijek apotekama, gdje svaka kupovina donosi bodove koji se sabiraju na članskoj kartici korisnika.

Eventualne reklamacije na kupovinu je moguće podnijeti u roku pet (5) dana od dana kupovine. Storniranje računa podrazumijeva i oduzima­nje bodova koji su dobijeni prilikom sporne kupovine. 

        

SAKUPLJANJE BODOVA

 

      Bodove možete da sakupljate prilikom kupovine lijekova i ljekovitih sredstava kao i ostalih medicinskih preparata u svim Zeni-lijek apotekama, osim lijekova sa esencijalne liste koje dobivate na recept Zavoda za zdravstveno osiguranje.

Bodovi se mogu dobiti prilikom plaćanja gotovi­nom, kao i sa drugim platnim sredstvima kao što su kreditne kartice. Bodove možete da dobijete isključivo odmah nakon kupovine, naknadni unos nije moguć.

          

KAKO ISKORISTITI SAKUPLJENE BODOVE?

 

      Sakupljene bodove moguće je iskoristiti prilikom Vaše kupovine u svim Zeni-lijek apotekama, u kojima ste prethodno sakupljali bodove. Ukoliko imate sakupljenih 200 bodova ostvarit ćete uštedu od 20 KM. Prilikom plaćanja Vaše kupovine obavezno naglasite da želite iskoristiti svoje sakupljene bodove. U slučaju da na karti­ci nema dovoljno bodova, iskorištenje bodova će biti odbijeno. Broj iskorištenih bodova oduzi­ma sa od ukupnog broja sakupljenih bodova na kartici. Iznos uštede zavisi od broja sakupljenih bodova. 

       Na iskorištene sakupljene bodove nije moguće dobiti nove bodove, niti je moguće sakupljene bodove zamijeniti za gotovinu ili djelimično unovčiti.